fredag 12 januari 2007

Vilket är Sveriges bästa jobbsajt?

Sajten Workshopping (låter som någonting som Tyler Brûlé har kommit på - NOT!) listar det de "tycker" är Sveriges bästa jobbsajter. Som vanligt ligger Monster på topp (både på den Svenska och den internationella listan) och motiveringen är:
En av de största kommersiella sajterna i Sverige, räknat i antal besökare. Genomarbetad, "bred" och mycket användbar sajt. Extra plus för användbart karriärcenter. Massor av spännande nya jobb och lediga tjänster.
Vi håller med om att Monster ÄR Sveriges bästa jobbsajt. Marknadschef Henrik Ramstedt och grabbarna (Monster saknar VD i Sverige) gör ett bra jobb trots att stödet från HQ inte är mycket att hojta för. Men är det inte dags för en "riktig" sajt för personer som vill hålla koll på vilka jobb som finns på marknaden just nu? Totto Litorin håller ju på att plocka isär AMS så någon borde komma in och göra en sajt som ger riktig bevakning av vilka jobb som finns på marknaden och med "äkta" information om vad en bra person skall göra för att boosta sin karriär. Vi väntar...